Насіння Шпинат сорт БОА 25 000 шт
Біологічні особливості шпинату. Шпинат – скоростигла і холодостійка культура. Насіння шпинату проростають при 4 – 5С, масові сходи з'являються при 12 – 18С, оптимальна температура для росту і розвитку рослин – 14 – 18С. Для обробітку шпинату сприятливі весняні та осінні місяці, коли в ґрунті достатньо вологи, а температура повітря помірна. При високій температурі, сухості грунту і повітря рослини часто, минаючи фазу формування розетки, переходять до стеблування Шпинат росте на всіх типах ґрунтів, крім кислих та важких. На бідних грунтах перед посівом бажано внести перегній, компост (2 – 3 кг/м2) або ж мінеральні добрива (10 – 15 г аміачної селітри, 40 – 50 г суперфосфату і 20 – 30 г/м2 калійних добрив). У листі шпинату міститься цілий комплекс біологічно активних речовин, які визначають його харчову і лікувальну цінність. В зелені містяться протеїн, мінеральні речовини, такі як натрій, калій, магній, кальцій, залізо, фосфор; а також каротин і вітаміни С, РР, В1, В2, В3, В6, В9. Лікувальні властивості шпинату
Великий вміст заліза і фолієвої кислоти сприяють лікування недокрів'я. Високий вміст протеїну і комплекс вітамінів у поєднанні з великим вмістом мінеральних речовин, які сприятливо впливають на ріст дитячого організму та сприяють його нормальному розвитку. Сік зі свіжого листя шпинату рекомендують вживати при нестачі заліза в крові, ослабленні організму, перевтомі і тривалої хвороби, захворювання ясен і як засіб зміцнення нервової системи. Агротехніка і розмноження шпинату. Шпинат розмножується насінням. Його краще сіяти восени або рано навесні. Осенью сеют в 1 декаде сентября. При этом сроке сева у растений до наступления устойчивых холодов успевает сформироваться прикорневая розетка с 4 – 5 листьями. Ранней весной шпинат сеют, как только можно выйти в поле, но не позднее 15 апреля. Позже сеять шпинат не рекомендуется – при высокой температуре растения стрелкуются, не образуя розетки листьев. Сеют с междурядьями 20 – 25 см. Глубина заделки семян 1 – 1,5 см. Всходы появляются через 7 – 12 дней. Спустя 2 – 3 дня после появления всходов рыхлят междурядья и прореживают сеянцы, оставляя между ними расстояние 4 – 5 см. Друге проріджування і подальші проводяться по мірі росту рослин. Догляд полягає у своєчасному розпушуванні грунту та видаленні бур'янів. В залежності від сорту, господарська придатність шпинату настає через 14-35 дні після появи сходів. Свіжий шпинат погано зберігатися, тому прибирати його треба безпосередньо перед вживанням. Його можна заготовити про запас, так як він прекрасно зберігається в замороженому вигляді.
Обратившись к нам, Вы получите не только товар высокого качества, но также профессиональные консультации от наших специалистов. Мы с радостью ответим на все вопросы, предоставим полезные советы, поможем оформить заказ, в зависимости от Ваших требований. Минимальный заказ 200 грн.
- Заказать товар вы можете, оформив заказ на наших сайтах agroline.od.ua, agrolinija.ua, или позвонив по телефону 050 495 6209.
- Приятных покупок.
- С ув. интернет магазин Агролиния
Рекомендуємо при покупці насіння придбати касети для розсади та торф'яні таблетки, схожість насіння при даній посадці збільшиться в кілька разів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Rijk Zwaan |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Шпинат |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Насіння в упаковці | 25000 шт. |
- Ціна: 225 ₴