Продавець 💙АГРОЛІНІЯ™💛 розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4003 відгуків
Набридли щури та миші? Є рішення!Натискай сюди!

Шановні клієнти! Якщо ви побачили це смс, значить у нас не робочий час, якщо ви зробили замовлення, але є уточнення або зміни в замовленні, не переживайте, ми обов'язково зв'яжемося з вами перед комплектацією замовлення та відправкою. Дякую за розуміння. з Ув. Агролінія

💙АГРОЛІНІЯ™💛
+380 (96) 922-64-77
+380 (63) 130-03-33

Насіння фенхелю 100 г Агролиния

41 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 121942
Насіння фенхелю 100 г Агролиния
41 
Немає в наявностіНасіння фенхелю 100 г Агролиния
+380969226477
  • +380 (96) 922-64-77
    Дмитро
  • +380 (63) 130-03-33
    Олег
+380969226477
  • +380 (96) 922-64-77
    Дмитро
  • +380 (63) 130-03-33
    Олег
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Насіння фенхелю 100 г

Трохи про саму культуру. Найбільше жирної олії, білка і цукру, а також мінеральних солей міститься в насінні. У них виявлені також мідь, калій, кальцій, залізо, селен та інші мікроелементи. Корисні властивості та аромат зробили фенхель популярним в європейській кухні. В їжу використовують листя, молоді пагони, черешки і потовщені м'ясисті підстави черешків, утворюють білі "качанчики" та насіння.

Листя і молоді пагони можна використовувати замість кропу, черешки — додавати в маринади і соління. Зелень кладуть у страви в обмеженій кількості і лише у свіжому вигляді. "Качанчики" можна піддавати дуже легкою і нетривалої тепловій обробці: їх тушкують, смажать, але найчастіше запікають, також додають у салати в сирому вигляді. Насіння фенхелю використовують для ароматизації хлібобулочних, кондитерських виробів, вина, супів, пудингів.

Насіння фенхелю овочевого сіють рано навесні або під зиму на глибину 2 див. Грядку під посів готують заздалегідь: грунт при необхідності вапнують, заправляють перегноєм(1 відро на 1 кв. м), лежані тирсою(2-літрова банка), і, хто прихильник "мінералки", ще і суперфосфатом (2 ст. ложки).

При весняному посіві(перша декада квітня) до травня грядку тримають під плівкою, щоб зберігати вологу. Сходи на 5-й — 10-й день обов'язково проріджують, залишаючи рослини на відстані 20 см один від одного, тому що якісний "качанчик" може розвинутися до 10 см в діаметрі. Після проріджування обов'язково підгодовують настоєм коров'яку

В кінці травня — початку червня посіви злегка підгортають. В літературі рекомендують проводити підгортання неодноразово, щоб відбілити розвиваються "качанчики". Але, як показала практика, при підгортанні м'ясисті підстави черешків брудняться. Тому, щоб уникнути забруднення "качанчиків", вже на початку червня нижню частину рослин потрібно захистити "одягом", для чого з дволітрової пластикової пляшки нарізати два кільця шириною 20 див Потім залишиться тільки надіти кільце на рослину, злегка заглибивши її в грунт. Ще один варіант — пластикова "смуга", яку "пропускають" навколо рослини і закріплюють. Тепер можна підгортати рослини на висоту кільця.

За час зростання фенхель двічі підгодовують настоєм коров'яку або сброженной трави, регулярно поливають. Так що тепер, озброївшись знаннями з вирощування фенхелю, Ви протягом літа можете насолоджуватися його зеленню, ну а до осені і "качанчики" поспіють.

Характеристики
Основні
Тип посадкового матеріалуНасіння
Інформація для замовлення
  • Ціна: 41 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner