Насіння Цибулю сорт Порей
Цибулю-порей, який ще називають цибулею без голівок або «перловим», є дворічним трав'янистим рослиною з сімейства Цибулевих, у якому головне стебло, а не голівка. І навіть не весь стебло, а переважно біла його частина — сама ніжна і делікатна. Порей може виконувати соло, акомпанувати і навіть бути абсолютно непомітним у страві. Тим не менш завжди граючи істотну роль, де б він не з'являвся. І в якому б якості не виступав. Найніжніша частина порею — білий стебло, що росте під землею. Найчастіше в страви йде тільки він, а темно-зелені частини, що починаються майже відразу за розгалуженням, зрізаються. Оскільки в землі порей сидить глибоко, його треба ретельно мити. Краще навіть замочувати. Темно-зелене листя порею зазвичай зрізають, але їх цілком можна використовувати, наприклад, у складі букета гарні.
Звернувшись до нас, Ви отримаєте не тільки товар високої якості, але також професійні консультації наших фахівців. Ми з радістю відповімо на всі питання, надати корисні поради, допоможемо оформити замовлення, в залежності від Ваших вимог .
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Виробник | Агролінія |
Рік врожаю | 2018 |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | цибуля порей |
Колір плоду | світло-зелена (дуже світла). |
- Ціна: 300 ₴