Як правильно вирощувати кавуни?
Кавун – це світло- та теплолюбна культура, яка потребує добре прогрітої ґрунту та достатнього простору.
Підготовка ґрунту та строки посіву- Оптимальна температура ґрунту перед висівом – не нижче +14…+15°С на глибині 10 см.
- Лунки формують вручну, на глибину 5-6 см.
- У кожну лунку кладуть 2-3 насінини і акуратно засипають ґрунтом.
- Рекомендована схема посадки: 1,4×0,7 м – забезпечує рослинам необхідну площу для розвитку.
- Вегетація: 55-76 днів.
- Рослини: сильнорослі, швидко відновлюються.
- Форма плоду: округло-овальна, всі кавуни однакового розміру.
- М'якуш: яскраво-червоний, солодкий, хрусткий.
- Насіння: дрібне.
- Вага плоду: 8-10 кг.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Агролінія |
| Країна виробник | Україна |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип | Кавун |
| Маса плоду | 8-10 кг |
| Селекція | Сорт |
| Фасовка | На вагу |
Інформація для замовлення
- Ціна: 825 ₴


