Насіння перцю
Болгарський перець вважається найстарішим овочем. У нього довга і цікава історія, яка налічує більше 9 тисяч років. Багато століть солодкий овоч вирощувався в самих сонячних і теплих куточках землі. Спочатку він використовувався як лікарський засіб. З його допомогою лікували астму, недокрів'я і запаморочення. І лише через якийсь час люди його стали використовувати в їжу.
Чому перець називається болгарський
Батьківщиною перцю є Америка, але в нашій країні цей овоч звично називають болгарським. З Америки він потрапив до Європи. Потім через Португалію потрапив до Туреччини, а звідти в Болгарію. Болгари самі називають його солодким перцем. В кінці XVII століття болгари завезли солодкий перець на південь Росії, в Україну і Молдову. Ось чому перець називається болгарська.
Насіння і листя болгарського перцю
Насіння болгарського перцю досить великі. Найчастіше плоскої форми. Також можуть бути злегка зігнутими. Зазвичай блідо – жовтого кольору. Ще вони можуть бути білими і трохи коричневими. Якщо насіння зберігалися в хороших умовах, то їх схожість зберігається до чотирьох років. Проростають вони при високій температурі. Від +15°C. Найкращі результати спостерігаються при температурі +20...25°C.
- 1215
- 898
- 1216
- 10175
- 12238
- 12233
- 3529
- 3526Топ продаж
- 10164
- 18080
- 10161
- 10163
- 945
- 10166
- 16223
- 18360Топ продаж
- 21416
- 25895
- 25898
- 25901
- 22999
- 23009
- 25983
- 26433