Рішельє — їдальня гібридна форма винограду дуже раннього терміну дозрівання, 115-120 днів. Сума активних температур від початку розпускання бруньок до повної зрілості ягід винограду 2500-2700°С. Кущі сильнорослі. Кетяги дуже великі, 600-800 г, конічні, середньої щільності, рідше пухкі. Ягоди дуже великі, 30-31 x 26-27 мм, овальні, темно-синього кольору, гармонійного смаку. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка з'їдається, щільна. Горошіння не спостерігалося. Осами пошкоджується середнього ступеня. Пагони визрівають добре. Живці укорінюються добре. Сумісність з підщепами хороша. Плодоносних пагонів 60-75%, число грон на пагін 0,9-1,5. Навантаження 35-45 вічок на кущ, обрізка лоз на 8-10 вічок. Обов'язково нормування врожаю, чуйна на високий рівень агротехніки. Навантаження 7-9 зелених пагонів на квадратний метр займаної кущем площі. У форми виноград Рішельє морозостійкість злегка підвищена -22°С, підвищена стійкість до мілдью, оїдіуму. Гниллю вражається слабо завдяки раннього терміну дозрівання. Форма винограду досить нова, вимагає випробування і перевірки в різних виноградарських районах.
Звернувшись до нас, Ви отримаєте не тільки товар високої якості, але також професійні консультації наших фахівців. Ми з радістю відповімо на всі питання, надати корисні поради, допоможемо оформити замовлення, в залежності від Ваших вимог .
Замовити товар ви можете зателефонувавши за телефоном 096 922 6477, або оформити замовлення на нашому сайті
- Ціна: 30 ₴