Продавець 💙АГРОЛІНІЯ™💛 розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4019 відгуків
Набридли щури та миші? Є рішення!Натискай сюди!

Шановні клієнти! Якщо ви побачили це смс, значить у нас не робочий час, якщо ви зробили замовлення, але є уточнення або зміни в замовленні, не переживайте, ми обов'язково зв'яжемося з вами перед комплектацією замовлення та відправкою. Дякую за розуміння. з Ув. Агролінія

💙АГРОЛІНІЯ™💛
+380 (96) 922-64-77
+380 (63) 130-03-33

Насіння перцю

Болгарський перець вважається найстарішим овочем. У нього довга і цікава історія, яка налічує більше 9 тисяч років. Багато століть солодкий овоч вирощувався в самих сонячних і теплих куточках землі. Спочатку він використовувався як лікарський засіб. З його допомогою лікували астму, недокрів'я і запаморочення. І лише через якийсь час люди його стали використовувати в їжу.

Чому перець називається болгарський

Батьківщиною перцю є Америка, але в нашій країні цей овоч звично називають болгарським. З Америки він потрапив до Європи. Потім через Португалію потрапив до Туреччини, а звідти в Болгарію. Болгари самі називають його солодким перцем. В кінці XVII століття болгари завезли солодкий перець на південь Росії, в Україну і Молдову. Ось чому перець називається болгарська.

Насіння і листя болгарського перцю

Насіння болгарського перцю досить великі. Найчастіше плоскої форми. Також можуть бути злегка зігнутими. Зазвичай блідо – жовтого кольору. Ще вони можуть бути білими і трохи коричневими. Якщо насіння зберігалися в хороших умовах, то їх схожість зберігається до чотирьох років. Проростають вони при високій температурі. Від +15°C. Найкращі результати спостерігаються при температурі +20...25°C.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner